Вижте PDF каталогПолиуретанови ситови повърхности "БЛИК" съоръжения за прецеждане на отпадъчните води. Подходящи са за сепарация и обезводняване на всички видове материали, от първоначалното им извличане до получаването на финни продукти с минимални размери. 

Поради антиабразивните свойства на полиуретана, полиуретановите ситови повърхности се препоръчват за пресяване на всякакъв вид материал, както при сухи, така и при влажни условия.

Произвеждат се с различна степен на твърдост, в зависимост от тяхното приложение (за влажни условия, за приемане на материалите в зоната на удар, за поддържане на добра еластичност, за поддържане на добра абразия и силни удари).

Полиуретанови ситови повърхности "БЛИК", които изработваме са с размер на светлия отвор от 0.63 х 8.8 до 60 х 60, и притежават следните характеристикис:

- По- дълъг живот в сравнение със ситовите повърхности изработени от други материали 

- Минимални разходи за поддръжка 

- Много ниско ниво на запушване поради конусни отвори 

- Нормален шум при работа 

- Отлична устойчивост на удар 

- Отлична устойчивост на абразия 

 

Технически характеристики

    

 

 

 

А- размер на отворите (квадратни, кръгли, правоъгълни), а големината им е в зависимост от естеството на задържаните материи.  Площта, която заемат е от 25 до 50% от общата полезна площ на ситото

Н- обща дебелина, зависеща от размера и тежеста на материала 

h- дебелина на пресевната повърхност, в зависимост от пресявания материал

Твърдост 55 ÷ 95 Shore А

 

Фирмата предлага и изработка на полиуретанови ситови повърхности по размери, зададени от клиента. Нашите инженери са готови да Ви предложат съвременни технологични решения в областта на полиуретановите ситови повърхности.

Избирайки полиуретанови ситови повърхности "Блик", Вие решавате проблемите си за един продължителен период от време.

 

      

 

Блик 99 ЕООД произвежда и допълнителни консумативи към ситовите повърхности (защитни панели, уплътнители) според нуждата и изискванията на клиента.